Mediation
met een
oplossing

Over KART

Nieuwe rekenmethode

KART laat zien welk bedrag aan kinderalimentatie redelijk is in uw situatie. Soms wijkt dit af van de bedragen die u eerder heeft berekend of laten berekenen. Dit komt omdat in Nederland alimentatie wordt bepaald op basis van richtlijnen (TREMA-normen). Richtlijnen bieden ruimte voor een verschillende invulling.
Lees verder »

Voor wie is KART?

KART is nog niet in elke situatie bruikbaar. Of KART voor u bruikbaar is, is afhankelijk van uw situatie.
Lees verder »

Wij staan voor u klaar,

Tijdens de scheiding krijgen u en uw partner te maken met een wirwar van emoties. Emoties van relationele aard en emoties die onrust geven over de eigen toekomst. Er is ineens onzekerheid over de zorg voor de kinderen, het inkomen, het wonen, de onderneming en de “oude dag”. Daarom wordt uw scheiding door ons van begin tot eind geregeld, via één loket. Alle aspecten (fiscaal, financieel en juridisch) rondom de scheiding worden tegelijkertijd en in samenhang bekeken. U krijgt zo snel inzicht in de mogelijkheden en wat dat voor u beiden onder aan de streep betekent. Wij leggen de afspraken daarna voor u vast in een convenant en garanderen dat deze fiscaal, financieel en juridisch juist zijn. U heeft maar één adviseur nodig: uw scheidingsexpert!
Lees verder »

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.
Lees verder »